Project Description

D’or mystere Firming Action Treatment Gel Superieure
Feszesítő arcgél

 

D’or mystere Firming Action Treatment Gel Superieure Feszesítő arcgél

Az arcgél hialuronsavat tartalmaz, mely hidratálja és simítja a bőrt. A hidrolizált (tengeri) kollagén stimulálja a bőr kollagéntermelő képességét, kiegyensúlyozza az arcbőr tónusát és fokozza rugalmasságát. A növényi kivonatok és vitaminok (E és B3) védik a bőrt a külső környezeti hatásokkal szemben és javítják ellenálló képességét az öregedési folyamattal szemben.

Összetevők/Ingredients (INCI):
Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, NIAPEPTYGOLDTM (Niacinamide (Vitamin B3) & Water & Palmitoyl Hexapeptide-19 & Phenoxyethanol & Ubiquinone & Lepidium Sativum Sprout Extract & CI 77480 (Gold 24K)), Polysorbate 20, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Allantoin, Tocopheryl Acetate (Vit. E), Triethylene Glycol, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen (Marine).

A termék használata
A készítmény a «Biolong» masszázskészülékkel együtt alkalmazandó, ami biztosítja a gél hasznos összetevőinek mély behatolását a bőrbe. A készülék és a feszesítő gél segítségével elvégzett kezelés felgyorsítja a sejtanyagcserét, hidratáló és bőrfiatalító hatást fejt ki, valamint elősegíti az arc körvonalainak formálását. Ujjbegyeivel vékony rétegben oszlasson el az arcbőrön 3-5 csepp gélt. Vigyen fel 1 csepp gélt a készülék kezelőfejére. A masszázskészüléket a készülékhez mellékelt használati utasításban leírt módon és a Deaura szakértőjének javaslatai szerint használja. Nedves vattakorong segítségével távolítsa el a maradék gélt.

Kiszerelés
125 ml – 1 db