Ehetek, amit csak szeretnék?

Először is cikkünk legelején még szeretnénk elárulni: csodamódszerek nem léteznek. Felesleges kilóinkat nem véletlenül és nem 15 perc alatt szedtük fel, leadásuk is sajnos változásokat igényelnek. De vajon mi az, ami valóban segít? 

1. Első tippünk mindenféleképpen a piszkos kis élvezeteink csökkentése, jobb esetben teljes elhagyása. Ilyen a feleslegesen hozzáadott cukrok, kiscsokik, üdítők és gyorséttermi ételek.

2. A zsírvesztés egyik legfontosabb katalizátora a víz, nemcsak az étvágy elnyomására nagyszerű megoldás, hanem segít a nátrium, méreganyagok és a zsír távozásában is. Hozzájárul az anyagcsere gyorsításához, a vérkeringéshez és a zsírszövetek mobilizálásához. Napi 2-2,5 liter víz csodákra képes!

3. Mozgás! Nem kell rögtön olimpikonná válnunk, elég, ha alkalomadtán nem lebuszozzuk azt a csöpke 2 megállót, hanem lesétáljuk. Nem a liftet, hanem a lépcsőt használjuk és talán egy-két perc plusz mozgás is belefér a napba! 

4. Találj motivációt! Nemcsak testben, lélekben is ott kell lenni, hogy életmódunkba valamilyen változást csempésszünk. Vannak, akiknek egy dátum, egy kép vagy egy társ a motiváló erő. Mindegy mi is az, találd meg a számodra legfontosabb célt és harcolj érte!

5. Ne próbáljunk hirtelen, sokat fogyni. Az éhezéstől nemcsak rengeteg kárt okozunk szervezetünknek, hanem a gyors fogyás következménye a bőrszövetek megnyúlását eredményezi, mely hosszútávon több esztétikai problémát okozhat, mint néhány plusz kiló!

+1: Nem minden a kilók! Egy nő, illetve férfi szépsége nem számokban mérendő, ezeknél sokkal fontosabb a magabiztosság, a boldogság és bőrünk állapota! 

Termékeink és kozmetikusaink segítenek nemcsak a megfelelő önbizalom felépítésében, hanem a tökéletes arcbőr elérésében!

Hiszen egy magabiztos, boldog, szép arcnál semmi sem vonzóbb!

TERMÉKEINKET MEGTEKINTHETI IDE KATTINTVA!

 

Szólj hozzá