Heti rutinkezelés a Biolong™ készülékkel

Örömmel jelentjük be, hogy innentől kezdve online tartalmainkon keresztül ismerkedhettek meg a DeAura csapat tagjaival, és a DeAura termékekkel, amíg újra ki nem tudunk nyitni. 

A következő videóban Ági kolleginánk mutatja be, hogy hogyan érdemes elvégezni az otthoni arckezelési rutint a DeAura termékcsaláddal. 

Ha meg szeretnéd nyerni a videóban használt Biolong™ készüléket, további információért látogass el az Instagram vagy a Facebook oldalunkra! 

1 hozzászólás

Koczka Mari

Kedves Ági!
Nagyon örülök, hogy rábukkantam a videóra, amin Ön mutatja be a kezelést. Én még 2018-ban vettem meg a készüléket és a dobozt, valamint kaptam egy leírást, ami teljesen más sorrendet, módszert ír le, és én ezek alapján csináltam eddig a kezelést. Sok ellentmondás is van a leírásban – legalábbis azokhoz képest, amit most az Ön videojában láttam, hallottam. Nagyon meggyőző az Ön módszere, és látszik, hogy Ön ért hozzá, esetleg ellentétben azokkal – akik a leírást készítették. Mégegyszer köszönöm, ezek után az Ön videőján hallható tanácsokat és látható kezelési módszereket fogom követni, mert a leírt szövegben, amit kaptam – még a sorrend is teljesen más.
Jó lenne, ha az új klienseknek az Ön által bemutatott és alkalmazott sorrendet és módszert tanítanák, mert biztos vagyok benne, hogy ez a módszer hasznosabb és eredményesebb, mint amit 2018-ban kaptam. (Ez egyben szomorú is, mert ha tudtam volna, már régen így csináltam volna az itthoni kezelést.)
Üdvözlettel: Koczka Mari

Szólj hozzá