Ezt a hatalmas hibát követed el a maszkné kialakulásában!

Az elmúlt hónapokban rengeteg vendégünk érkezett hozzánk a következő problémával:

“Tinédzser koromban sosem volt problémám pattanásokkal, azonban arcbőröm rendkívül problémássá vált mostanában.” 

Mi lehet a baj? Mit okoz a rendszeres maszkviselés arcbőrünkkel? 

 

  • Első sorban a maszkok az arccal folyamatosan érintkezve mikrotöréseket, hámsérüléseket okoznak, melyek lehetőséget adnak a baktériumoknak, hogy bejussanak a bőrbe, ezzel elősegítve a pattanások kialakulását.
  •  A maszk a bőr és a faggyúmirigyek elzáródását okozza, ezáltal nem tud megfelelően oxigént felvenni az a terület, amelyet maszk fed. 
  •  A kevesebb oxigén miatt a nedvesség felhalmozódik fel és ez eltömíti a pórusokat. 
Ez a jelenség rendkívül gyakorivá vált az elmúlt hónapokban, amelyet maszknéként kereszteltek el. A mask (maszk) és acne (pattanás) angol szavakból. 

Mit tehetünk ellene? 

Csakis olyan megoldásokat tudunk mondani, amelyek egyébként a mindennapokan is rendkívül fontosak volnának arcbőrünk megfelelő ápolásának és különböző bőrproblémák preventálásának érdekében. 

  • Tisztítás: Az egyik legfontosabb lépés a bőr rendszeres tisztítása, reggel-este. 
    A DeAura tonik kiváló választás az arcbőr megtisztítására, nemcsak funkciója miatt, hanem a tisztítás végeztével visszaállítja a bőr természetes pH egyensúlyát és előkészíti a bőrt tápláló készítmény felvitelére, minek köszönhetően fokozza annak hatását.
     
  • Hidratálás: Ugyancsak elengedhetetlen a mindennapokban a bőr hidratálása, de az őszi hűvös és a maszkok megjelenésével kifejezetten fontossá válik. Figyelembe kell venni, hogy csakis olyan terméket válasszunk, amely legkevésbé akadályozza a bőr természetes légzését. Ilyen termékünk a nappali krémünk, amely normalizálja a sejtekben zajló anyagcsere folyamatokat és a benne található természetes olajoknak köszönhetően táplálja és hidratálja a bőrt. Továbbá arcmaszkunk, amely mélytisztító és hidratáló hatást fejt ki a bőrre. 

  • Végül, de nem utolsó sorban: az optimális bőrápolás. Használjunk bőrtípusunknak megfelelő termékeket, amelyek valódi hatóanyagokkal rendelkeznek.
 

Cégünk elhivatott a helyes bőrápolás felé, ezért mindenkinek lehetőséget biztosítunk egy ingyenes arckezelésre, ahol felmérjük bőröd egészségi állapotát, kipróbálhatod termékeinket és személyre szabott tanácsokat adunk a megfelelő bőrápolással kapcsolatban.

Gyere el hozzánk, próbáld ki ajándék kezelésünket! 

Szólj hozzá