Néhány tipp hogyan óvjuk egészségünk!

Az elmúlt év eseményeinek hatására egyre több embert foglalkoztat az egészséges életmód. Sokan felismerték, hogy testünk és lelkünk állapota mindennél jobban prioritást élvez, azonban a mai rohanó világban nehéz hibátlanul odafigyelni a helyes életmódra. 

Hoztunk néhány tippet annak érdekében, hogy lefektessük az egészséges életmód alapjait: 

1. Szezonális gyümölcsökkel nemcsak olcsón, diétásan, hanem természetes úton juttathatjuk a szükséges vitaminokat szervezetünkbe...

2. ...azonban ne feledkezzünk meg szervezetünk manuális támogatásáról sem, amely jelentheti a vitamin tablettákat, kapszulákat, illetve a vitamin tartalmú teákat. Télen szervezetünk rendkívüli hiányt szenved C-, D- és B12 vitaminból. 

3. Öltözzünk fel melegen, több rétegben. Különösen figyeljünk arcunk, mellkasunk és derekunk védelmére, hisz hőmérsékletváltozás szempontjából ezek a legérzékenyebb területek. 

4. Igyekezzünk időt szánni a megfelelő mennyiségű pihenésre, hisz nem mondunk újdonságot azzal: a kimerült, legyengült szervezetet minden betegség hamar legyűr. 

5. A megfelelő táplálkozás mellett a folyadékbevitelről sem feledkezzünk meg. Átlagosan egy felnőtt ember naponta 2-2,5 liter folyadékszükséglettel rendelkezik. Amennyiben nehezünkre esik ezen mennyiség bevitele, "csalhatunk" különféle teákkal, rostos gyümölcslevekkel! 

+1: Szervezetünk védelme mellett bőrünknek is szüksége van télen a megfelelő odafigyelésre. A száraz levegő miatt repedezetté, fájdalmassá válhat, amely könnyűszerrel megelőzhető. Termékeink mindegyike a megfelelő hidratálás mellett kiváló védelmet nyújt a tél hozta levegő ellen! 

 

 

1 hozzászólás

slpyevbcqv

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Szólj hozzá