DeAura 12 alkalmas VIP kezelés

H3 kezelés

A kollagén és elasztin a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős, ennek a kezelésnek a lényege, hogy meggátoljuk a bőrben való csökkenését, illetve serkentjük az újratermelődését. A szemkörnyéknél a bőr nagyon vékony, mivel nincsen zsírszövet, ami tartja, ezért erre a területre külön hangsúlyt fektetünk. Továbbá ez a kezelés a kezdődő rosaceas tüneteket is szinten tartja, mivel az érfalgyengeséget megszüntetni nem lehet, csak tünetmentesíteni. Oxigénsprayvel visszük be a hatóanyagot amivel frissítjük a bőrt, ezáltal üdébb lesz és a nyomás hatására a mélyebb rétegekbe jutatnak be a hatóanyagok. 

A kezelés időtartama 50 perc

Arcfeltöltő hatású kezelés

Az arcfeltöltő hatású kezelés ellazítja az arc mimikai izmait, kisimítja a ráncokat, nyugtatja a bőrt, friss, fiatalabb bőrképet eredményez. Mindezt fájdalom, irritáció nélkül. Az aktív hatóanyagok hatására a bőrben valódi megújulás kezdődik, aminek hatása hosszútávon is érezhető lesz. Az ampullák szuperoxid dizmutázban és tiszta, liposzómás hialuronsavban gazdag szérumot tartalmaznak. A tiszta hialuronsav intenzíven hidratáló kettős hatást biztosít: fenntartja a bőr nedvességét és csökkenti a transzepidermális vízveszteséget. 

A kezelés időtartama 50 perc

Eye lift/Lifting kezelés x2

Főként a ráncosodásra hajlamos bőr ápolására, rugalmasságából vesztett bőrre. Visszaállítja a bőr egészséges színét, javítja a keringését. Az organikus szilicium, C-vitamin regeneráló és anti-aging hatásúak. Az aloe gél, az allantoin és a panthenol javítják a bőr állapotát, védő, nyugtató hatásúak. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, csökkenti a ráncokat, lassítja az újabbak kialakulását. Emeli az arckontúrt, illetve a megereszkedett szemhéjat. A szemkörnyék az a terület, ahol legelőször jelennek meg a korral vagy stresszel járó bőröregedés első jelei: finom szarkalábak vagy ráncok, sötét karikák és duzzanatok. 

A kezelés időtartama 40 perc, a csomagban kétszer vehető igénybe

Mélyhidratáló kezelés x2

Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, fáradt, ráncosodásra hajlamos bőr kezelésére. Sajnos a nők nagyrésze nem fogyaszt elegendő mennyiségű vizet, mely a bőrén is nyomot hagy. Ez a kezelés hosszantartó hidratáltságot ad a bőrnek. A mélyrétegi vízhiányos bőr jellemzője a sápadt, színtelen bőr, melyet a nem megfelelő vérkeringés okoz, a bőr felszíne érdes, így a hám sokkal sérülékenyebbé válik. A bőr rugalmassága is csökken, ugyanis csökken az irha hyaluronsav tartalma. A kezelésének legfőbb célja a bőr víztartalmának helyreállítása, melyet a vendég az otthon ápolással szinten tud tartani.

A kezelés időtartama 40 perc, a csomagban kétszer vehető igénybe

Oxigén-Mezoterápiás kezelés

Az elektroporáció a hagyományos tűs mezoterápiának a non-invazív alternatívája, így a tű nélküli mezoterápia egy teljesen fájdalommentes eljárás. Különböző bőrtípusokra az annak megfelelő hatóanyaggal (hyaluron, vitamin komplexek…) tudjuk elvégezni a kezelést, mely nem csak mélyrétegbe jut az elektroporáció segítségével, de hatása is tartósabb. Orvosi tisztaságú hatóanyagokkal dolgozunk a kezelés alatt, melyet egy kellemes masszázzsal zárunk. Már egy kezelés után rendkívül látványos eredményt tudunk vele elérni.

A kezelés időtartama 45-50 perc

Sejtrevitalizáló kezelés

Frissítő és enyhe összehúzó hatású. A borsmentából nyert mentol hűsítő, frissítő, tonizáló. A hidratáló, gyulladást csökkentő hatású aloe vera gél regenerálja a bőrt. A levendula esszenciális olaja antiszeptikus, frissítő és nyugtató hatású. A kozmetikus a vendéggel való konzultálás után dönt az oxigén vagy mesoterápiás hatóanyag bejuttatás mellett. Hidratáló és antioxidáns hatású lehúzható alga arcpakolás, revitalizáló és antioxidáns hatású gyümölcs kivonatokkal csökkenti a bőr elszíneződéseit, fokozza a kollagén és az elasztin termelését, az allantoin pedig nyugtatja az irritációkat.

A kezelés időtartama 45 perc

Oxigénterápiás kezelés

2,3 bar nyomású, 90%-os oxigénnel dolgozunk. Ha a bőrnek rossz az oxigén ellátása lelassul az anyagcseréje, elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, laza, petyhüdt, ráncos lesz. Ugyanakkor a védekező mechanizmusa miatt a bőrünk állapotának javítására használt kozmetikai termékek nem képesek keresztüljutni az elszarusodott hámrétegen. Egy előzetes bőrcsiszolással eltávolítjuk az elhalt hámréteget, így nemcsak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyag bejutásában is. A módszer előnye, hogy tű használata nélkül bevisszük az oxigént és  a szérumokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. Kisimítja és feltölti a finom ráncokat, lassítja a bőr öregedését, feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt.

A kezelés időtartama 45-50 perc

Arckontúr-toka és nyak kezelés

Mivel a szem után a nyak és dekoltázs bőre amin szinte elsőként jelentkeznek a barázdák, ezért erre a területre is fontos nagy hangsúlyt fektetni a kezelések során. Ez a terület kezelése során a feszesítő hatású termékek mellett a fényterápia segítségével juttatjuk mélyebb rétegbe a hatóanyagokat. Ezután pedig egy collagén tartalmú krémmel speciális lifting masszázst végzünk főként a nyakon illetve a dekoltázson. A feszesítés mellett a hidratálás is fontos szempont a kezelés során.

A kezelés időtartama 25-30 perc

Extra Oxi Gold kezelés

Kollagén, elasztin hatóanyag tartalmú arc nyak dekoltázs kezelés. Feszesítő hatású, nagyon jól hidratálja a bőrt, hosszan tartó hatás. Érzékeny bőr esetén kiváló választás, fájdalom mentes, nem csak arcot de a nyakat, dekoltázst is gyönyörű feszessé varázsolja, eltűnnek a mimikai ráncok. Javasolt a dehidratált bőr kezelésére, magas hyaluronsav tartalma miatt. Hatóanyag bejuttatás oxigén sprayvel történik, mely hűvös, frissítő érzés. A hatóanyag bejuttatás után felkerül egy 24K aranyat tartalmazó arc illetve nyak maszk, ezek hatóideje alatt pedig a nyak dekoltázs kezelése történik, majd egy befejező masszázzsal zárjuk a kezelést.

A kezelés időtartama 45 perc