na

H3 kezelés

A kollagén és elasztin a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős, ennek a kezelésnek a lényege, hogy meggátoljuk a bőrben való csökkenését, illetve serkentjük az újratermelődését. A szemkörnyéknél a bőr nagyon vékony, mivel nincsen zsírszövet, ami tartja, ezért erre a területre külön hangsúlyt fektetünk. Továbbá ez a kezelés a kezdődő rosaceas tüneteket is szinten tartja, mivel az érfalgyengeséget megszüntetni nem lehet, csak tünetmentesíteni. Oxigénsprayvel visszük be a hatóanyagot amivel frissítjük a bőrt, ezáltal üdébb lesz és a nyomás hatására a mélyebb rétegekbe jutatnak be a hatóanyagok. 

A kezelés időtartama 50 perc

Arcfeltöltő hatású kezelés

Az arcfeltöltő hatású kezelés ellazítja az arc mimikai izmait, kisimítja a ráncokat, nyugtatja a bőrt, friss, fiatalabb bőrképet eredményez. Mindezt fájdalom, irritáció nélkül. Az aktív hatóanyagok hatására a bőrben valódi megújulás kezdődik, aminek hatása hosszútávon is érezhető lesz. Az ampullák szuperoxid dizmutázban és tiszta, liposzómás hialuronsavban gazdag szérumot tartalmaznak. A tiszta hialuronsav intenzíven hidratáló kettős hatást biztosít: fenntartja a bőr nedvességét és csökkenti a transzepidermális vízveszteséget. 

A kezelés időtartama 50 perc

DeAura Classic Pro kezelés

Classic kezelés nyak-dekoltázzsal együtt. Ez az otthoni ápolás alapja, a kezelésen segítünk a vendégeinknek elsajátítani az arcápolási rutint, hogy az elkövetkezendő időben ez zökkenőmentesen működjön. A kezelésben használt fő hatóanyagok nemcsak stimulálják a kollagéntermelést, öregedés gátló hatásúak is. Fontos szerepe van a B3-vitaminnak mely gyorsan felszívódik a bőrbe jutva serkenti bizonyos koenzimek termelődését. Ezek az anyagok elengedhetetlenek a kollagénszintézishez, mely a bőr rugalmasságáért is felel. Mindezek mellett a kezelés a szem alatti karikákat csökkenti, halványítja a ráncokat.

A kezelés időtartama 30 perc

Mélyhidratáló kezelés

Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, fáradt, ráncosodásra hajlamos bőr kezelésére. Sajnos a nők nagyrésze nem fogyaszt elegendő mennyiségű vizet, mely a bőrén is nyomot hagy. Ez a kezelés hosszantartó hidratáltságot ad a bőrnek. A mélyrétegi vízhiányos bőr jellemzője a sápadt, színtelen bőr, melyet a nem megfelelő vérkeringés okoz, a bőr felszíne érdes, így a hám sokkal sérülékenyebbé válik. A bőr rugalmassága is csökken, ugyanis csökken az irha hyaluronsav tartalma. A kezelésének legfőbb célja a bőr víztartalmának helyreállítása, melyet a vendég az otthon ápolással szinten tud tartani.

A kezelés időtartama 40 perc

Sejtrevitalizáló kezelés

Frissítő és enyhe összehúzó hatású. A borsmentából nyert mentol hűsítő, frissítő, tonizáló. A hidratáló, gyulladást csökkentő hatású aloe vera gél regenerálja a bőrt. A levendula esszenciális olaja antiszeptikus, frissítő és nyugtató hatású. A kozmetikus a vendéggel való konzultálás után dönt az oxigén vagy mesoterápiás hatóanyag bejuttatás mellett. Hidratáló és antioxidáns hatású lehúzható alga arcpakolás, revitalizáló és antioxidáns hatású gyümölcs kivonatokkal csökkenti a bőr elszíneződéseit, fokozza a kollagén és az elasztin termelését, az allantoin pedig nyugtatja az irritációkat.

A kezelés időtartama 45 perc

Oxigénterápiás kezelés

2,3 bar nyomású, 90%-os oxigénnel dolgozunk. Ha a bőrnek rossz az oxigén ellátása lelassul az anyagcseréje, elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, laza, petyhüdt, ráncos lesz. Ugyanakkor a védekező mechanizmusa miatt a bőrünk állapotának javítására használt kozmetikai termékek nem képesek keresztüljutni az elszarusodott hámrétegen. Egy előzetes bőrcsiszolással eltávolítjuk az elhalt hámréteget, így nemcsak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyag bejutásában is. A módszer előnye, hogy tű használata nélkül bevisszük az oxigént és  a szérumokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. Kisimítja és feltölti a finom ráncokat, lassítja a bőr öregedését, feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt.

A kezelés időtartama 45-50 perc