--

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Valóan ingyenes az ajándék kezelés? Hogyan zajlik?
Kezelésünk semmilyen költséggel nem jár, teljes mértékben ingyenes.
 
Vendégünket a recepción fogadjuk, ahol rövidesen találkozhat az arckezelő terapeutával. Az arckezelés 2 órát vesz igénybe, ami alatt első lépésként megbeszéljük vendégünk arcápolási szokásait, felmérjük tájékozottságát saját bőrével és az általános kozmetikumokkal kapcsolatban, így személyre szabottan tudunk neki segíteni a továbbiakban. (Akár velünk, akár nélkülünk folytatja.)
Második lépésként megkezeljük az arc egyik felét termékeinkkel és egyedi technológiával bíró gépünkkel, relaxáló, nyugodt hangulatban.
A következő állomása az arckezelésnek az ingyenes arcdiagnosztikára vezet, ahol felmérjük a kezeletlen és a kezelt bőrfelület állapotát is. Itt részeletes tájékoztatást adunk vendégünk bőrének egészségi állapotáról, amely segítségével a későbbiekben hatékonyabban tudja bőrét ápolni.
Ezt követően megkezeljük a másik arcfelet, lehetőséget adunk vendégünknek, hogy belelásson cégünk és termékeink világába, emellett beszélhet szakértővel, kérdezhet önmagáról és a kozmetikumokról, akár általánosságban is.
Majd elengedjük vendégünket egy pozitív élmény reményében, ahonnan úgy távozhat, hogy akár velünk, akár önállóan a helyes arcápolás útjára léphet.  
Miért éri meg nekünk?

Nem szeretnénk beállni azon kozmetikai cégek sorába, akik szerkesztett/hamisított képekkel és videókkal dolgoznak. 

Mi a saját tapasztalás hívei vagyunk, nem állítunk valótlanságot, csakis azt, amit utána vendégeink szabad szemmel, saját magukon érzékelnek. 

Magyarországon még azt tapasztaljuk, hogy az ingyenes arckezelés ötlete megrémiszti őket, hátsószándékot sejtenek, azonban ezen alkalom semmilyen pénzügyi kötelezettséggel nem jár. 

Természetesen a pozitív élmény esetében annak lehetősége, hogy folytassa tovább velünk a programot, illetve hazavigye termékeinket fennáll. 


Mi a célunk, ha elsősorban nem az eladás?
A mai világban rengeteg tévhit alakult ki a megfelelő arcápolással kapcsolatban, ami nemcsak nem segít valójában az arcbőrön, hanem még árt is.
 
Elhivatottak lettünk afelé, hogy személyre szabottan megmutathassuk az embereknek hogyan is segíthetnek arcbőrük fiatalításában, regenerálásában, egészségének megőrzésében.
 
Emellett a Mi üzletpolitikánk nem az, hogy - nem bizonyított - pozitív állításokkal, szerkesztett képekkel és videókkal reklámozzuk termékeinket, hanem saját tapasztalás útján szeretnénk bemutatni mennyire kiváló hatóanyagokkal dolgozunk.
 
Az ingyenes kezelés után vendégeink eldönthetik, hogy valóban azt kapják e termékeinktől, amit szeretnének és valóban annyira jók, mint amennyire mi esküszünk rájuk!
 
Ilyen egyszerű! 🙂
 
Miért csak egy arcfelet kezelünk első körben?

A fél arcfél megkezelésének több oka is van.

Első sorban mivel termékeink hatása szinte azonnal, szemmel látható változást ér el, ezért az arcfelek összehasonlítási erejét kihasználva tudjuk bemutatni vendégeinknek miként is segítettük a bőr egészségét előre.

Emellett arckezelésünkön ingyenes arcdiagnosztikát végzünk, ahol teljes képet tudunk adni az arc jelenlegi állapotáról a kezeletlen felület segítségével, míg a megkezelten számadatokkal tudjuk bemutatni milyen változásokat értünk el már egyetlen alkalommal. 

Miért tart rövidebb ideig a másik arcfél megkezelése?

Az először választott arcfél kezelése során részletes tájékoztatást adunk termékeinkről, részletekbe menően informáljuk vendégeinket arról, hogy a géppel milyen módszerrel és várt eredménnyel dolgozunk.

Az aprólékos tájékoztatás miatt az arckezelés első folyamata lassabbnak tűnik, hiszen a második alkalommal már vendégeink tökéletesen tudatában vannak a menet mind a tudományos, mind a kozmetikai hátterével. 

Mi az a NIAPEPTYGOLD™?

Izraeli és orosz tudósok több éves munkájának gyümölcse a NIAPEPTYGOLD® hatóanyag, melyet Izrael egyik legkiválóbb kutatóintézetében fejlesztettek ki.

Az elnevezés már önmagában árulkodó lehet, hiszen NIA PEPTI GOLD neve már árulkodó lehet, hiszen a NIA a niacinamidra -, ismertebb nevén B3-vitaminra utal -, a PEPTI a hexyl peptide 19-ra, míg a Gold a benne található 24 karátos aranyra utal.

De mégis ezen anyagok hogyan eredményezik, hogy a drogériás termékekhez képest a DeAura készítmények átlagosan több mint 10-szer annyi hatóanyaggal rendelkeznek?

Gyógynövénykivonatokon kívül minden termékünk tartalmazza a Niapeptygoldot, amely hatásai:

B3-vitamin: Gyorsan felszívódva serkenti bőrben található fontos koenzimeket (NAD, NADP), emellett gyulladáscsökkentő hirdratáló hatással rendelkezik.

Hexyl peptide 19: Kollagén és elasztintermelést stimuláló fehérjelánc, mely csökkenti a ráncok mélységét, lassítja az öregedési folyamatokat.

24 karátos arany: Stimulálja a kollagéntermelést, feszesíti az arckontúrt. Öregedésgátló hatásának titka az aranyszemcsék sejtmegújító és -védő erejében rejlik.