Szeptemberi akciónk!

Kihagyhatatlan ajánlattal szeretnénk megmenteni vendégeink bőrét az őszi hidegtől!

Itt az ősz, a hűvös reggelek, fagyos éjszakák, bőrünk pedig minden évben megsínyli ezt. A fűtési szezon kezdetével a lakások levegője gyakran túl száraz, és emellett a hűvösebb, szeles időjárás is kiszáríthatja bőrünket, amelyen mindenféleképpen megelőzéssel tudunk segíteni.

A hűvösebb idő beálltával bőrünk tulajdonságai némiképp megváltoznak; a kinti hideg és a benti száraz levegő hatására bőrünk szárazabb, dehidratált lesz, emellett a fokozott nyári „napkárosodás” is szárazzá, hámlóvá, durvává teszi azt.

Ezért alkottuk meg ezt az akciós csomagot, amely több mint 50% kedvezménnyel segít beszerezni az elengedhetetlen bőrápolási termékeket!

A Biolong egy egyedi fejlesztésű arckezelő készülék. Prémium kategóriás termékünk nagyteljesítményű infravörös és kék fókuszált fény és iontoforézis segítségével lassítani képes a bőr öregedési folyamatán, segít emelni az arcot és halványítani a ráncokat. A bőrbe hatékonyan viszi fel az alkalmazott krémeket. 

Szemkörnyék ápoló gélünk aktív természetes összetevői (aloe vera levelének nedve, hidrolizált elasztin, kamilla, zöld tea, gránátalma kivonat, olajok, C-vitamin és E-vitamin) lágyítják a bőrt, lifting hatással bírnak, valamint száműzik a fáradtság és stressz jeleit. A gél rendszeres használata segít a ráncok kisimításában és a duzzadt, táskás, karikás szemekkel kapcsolatos problémák megoldását.

Ősszel minél több vitamint tartalmazó, profi kozmetikumra van bőrünknek szüksége, amelyek feltöltik, energetizálják azt. A vitaminok biokatalizátorok, serkentik a bőr különböző funkcióit: a kollagén-, elsztin rostok szintézisét (C-vitamin), a faggyúmirigyek működésének csökkentését, a ránctalanítást (A-vitamin, retinol), a hidratációt (B3-, E- és F-vitaminok).