Rólunk

A Deaura cég bemutatása

Deaura D’or Mystere egy, a bőr fiatalságát megőrző, feszesítő termékcsalád.
Egy franchise marketing rendszer, mely 2001-ben Izraeli fejlesztéssel Oroszországban indult útjára.
Több éves fejlesztői munka után, a Deaura márka 2009- ben lett elérhető a nagyközönség számára

A Deaura termékek piacra kerülését 5 éves izraeli és francia tudósok kooperációjával folyt kutatási vizsgálatok előzték meg. Fő céljuk az volt, hogy a hatóanyagokat a lehető legjobb és leghatékonyabb módon  juttassák a termékekbe.
A felfedezésekben és kutatásokban Izrael legnagyobb kozmetikai hatóanyagokkal foglalkozó laboratóriuma vesz részt – E. L. Erman Cosmetics Manufacturing Ltd. – nemzetközi laboratóriumok közreműködésével.

E. L. Erman egy tudós, kutató, aki azon dolgozott, hogy hogyan lehet a természetes hatóanyagokat a leghatékonyabban a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, a legkedvezőbb hatás eléréséhez, ill. hogyan lehet ezeket a termékeket – a bőrre kedvezőtlen hatású szerek használata nélkül –hosszabb időre „tartósítani” anélkül, minőségükből veszítsenek.

A DeAUra Franchise 7 év alatt több mint 290 szépségközpontot nyitott meg és vitt sikerre a világ több pontján, például az Egyesült államokban, Közel-Keleten, Távol-Keleten, Oroszország és Európa több pontján.

Budapest a márka első európai képviseleteként 2015-ben nyitotta meg kapuit.

A DeAUra a természet és a tudomány legjavát hozta el a kozmetikumok világába. Természetes alapanyagokból készült innovatív termékek, melyek képesek látványosan lelassítani az öregedés folyamatát. A márka Tel Avivból indult útjára. Izrael világszerte híres páratlan természeti kincseiről (Holt-tenger), vezető kozmetikai kutatóintézeteiről, neves kozmetikai márkáiról.

A D’or Mystere termékek néhány alkalmas használata után szembetűnő változásokat tapasztalunk. Az arc kontúrja feszesebb, a bőr rugalmasabb, puhább tapintású, hidratált, és egészségesen ragyog.

Jöjjön el egy ingyenes kezelésre, ismerje meg a Deaura világát, ahol azonnal látni fogja az arcbőrén a különbséget. Legyen tagja ön is a Deaura egyedülálló családjának!

DeAUra Beauty Center Magyarország

Vendégeink mondták:

Már kétszer voltam és fantasztikus! (Van 2 sminkes végzettségem is) Nagyon toppon vannak! Mint szakemberek, mint minőség, mint termék terén!

Végre egy komplett program, amit saját magam is eltudok otthon végezni és az is vonzó, hogy ellenőrzésekre is visszavárnak!

Professzionális kezelést kaptam, még a férjem is észrevette a változást! Mindenki nagyon kedves, jól éreztem magam!

Üzletvezetőként nagyon elfoglalt vagyok, ezt a rendszert nekem találták ki

Azért választottam, mert elsősorban magamnak  akartam tetszeni de amióta DeAUra-val kezelem a bőröm a környezetemnek is jobban tetszem